Hem » Sök Hotell Bangkok

Sök Hotell i Bangkok

Nu kan du söka hotell i Bangkok med hjälp av våran karta med hotell.


Billiga Hotell

Mellanklass Hotell

Lyxiga Hotell

Filtrera Resultat

Du kan filtrera listan på hotell genom att välja vilken typ av hotell du är intresserad över med länkarna till vänster.

Listade Hotell

Courtyard by Marriott Bangkok
från 611:-
Grand Diamond Suite
från 617:-
Arnoma Hotel Bangkok
från 627:-
Amari Watergate Hotel and Spa, Bangkok
från 636:-
VIE Hotel Bangkok - MGallery Collection
från 636:-
Siam City Hotel
från 711:-
LUXX XL
från 828:-
Centara Grand at CentralWorld
från 836:-

Hitta fler mellanklass hotell

Hotell

Att hitta hotell i Bangkok är inga problem även om du reser under högsäsongen. Det kan dock bli lite svårare i de större turistorterna längs kusten i södra Thailand där fler turister slåss om den mysigaste bungalowen på stranden.

Så länge du ska bo i Bangkok kan du vänta med att hitta hotell till du kommer på plats. Har du inte varit i Bangkok förut så är det en god idé att ha med sig en resehandbok som tipsar om trevliga hotell med den standarden du önskar så det hela inte resulterar i att du sitter i en taxi från flygplatsen och vet vart du ska.

Många taxichaufförer samarbetar med mindre hotell, så är du inte bestämd när det kommer mål på resan så kommer de köra dig dit och, om har du otur, lämna dig där. Ta tillvara på den långa flygresan och skriv ner adresser på dit du vill åka (gärna på thai om det finns möjlighet) så du kommer rätt.

Att åka med ett charterbolag är ett bra alternativ om du inte är road av att sitta och planera din resa, undersöka flyg och boende alternativ eller ta chansen när du kommer fram. När du bokar din resa genom ett charterbolag är ofta hotellet förutbestämt tillsammans med alla transfers och annan service som du kan önska dig. Charterresor är ett perfekt alternativ för barnfamiljerna just för det minimerar risken för strul på resan och du har en svensktalande guide som kan svara på alla frågor du kan tänkas ha.

Vill du boka hotell innan du åker hittar du det många alternativ på internet. Thailändarna är mycket duktiga på att göra reklam för sig genom sina hemsidor. Du kan även kontakta en resebyrå.