Hem » Nöjen » DreamWorld

DreamWorld

Dream World är det självklara alternativet när det kommer till nöjesparker. Dream World har amerikanska nöjesparker som förebild och här hittar du allt du som du vill hitta på en nöjespark. Givetvis finns det häftiga berg-och-dalbanor, liksom radiobilar, vikingaskepp, en flygande-mattan-karusell, spökhus och en återskapelse av världens sju underverk. ”Jättehuset”, ett hus där storleken på allting är mångdubblat i proportion till verkligheten, rekommenderas. I jättehuset upplever du dig vara väldigt liten.

Barn under 90 cm får gå in gratis. För övriga kostar det 450 baht att gå in, men då har du tillträde till alla attraktioner, förutom Snow Town. Inträdesavgiften till Snow Town innebär dock bara en struntsumma och det är det värt. Tänk att det plösligt är minusgrader och att du åker pulka med täckjacka och stövlar, fast det är 30 plusgrader utomhus. Om inte annat så är det uppfriskande med lite kyla. På området kan man även beskåda action-shower med stuntmän som utför mer eller mindre vådliga trick.

Inne på området finns ett enormt utbud på mat, alltifrån de bekanta snabbmatskedjorna till lokal thailändsk mat. Dream World är öppet mellan 10 och 17 på vardagar och mellan 10 och 19 under veckosluten. Nöjesparken ligger nordost om Bangkok, på Km 7 Rangsit Ong Kharak Road.

Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokst�verna i rutan.