Hem » Flyg till Bangkok

Flyg Bangkok

De flesta som reser med flyg till Thailand landar på Bangkoks internationella flygplats. Över 35 flygbolag och charterbolag flyger till Bangkok så det finns gott om avgångar att välja mellan. THAI är det största flygbolaget och också det vanligaste som svenska turister, som vill resa utan mellanlandningar, väljer.

Priserna för att flyga till Thailand kan skilja mer än 50 % mellan hög- och lågsäsong, så har du möjlighet att resa i början eller slutet av lågsäsongen så kan du spara in många hundralappar på din resa.

En non-stop flight från Stockholm till Bangkok tar ca. 12 timmar. Vill man resa lite billigare kan man ta en flight med mellanlandningar, vilket ger några extra timmar i restid men också mer pengar över till sightseeing. För svenskar är det vanligast att man mellanlandar i London, Helsingfors, Amsterdam eller Paris.

Reser du till eller från Bangkok inom Thailands gränser är Air Asia det bästa alternativet. Det är billigt att flyga inrikes och det kan många gånger vara ett mycket smidigare alternativ till tåg eller buss. För att göra din resa ännu smidigare ska du lägga till alternativet ”express check-in”. Bara för 50 kr får du gå före in på planet och välja och vraka bland platserna som annars inte är biljettspecifika. Detta är mycket väl investerade pengar om ni reser som ett par eller i ett sällskap då ni annars inte kan bli garanterade platser tillsammans.

Där finns flertalet tjänster på internet där man kan söka flygresor via enkla formulär så som Billiga Flygbiljetter och reser.se. Billiga flygbiljetter har också en sökmotor för sista minuten resor med ett stort utbud till just Thailand.