Hem » Information » Nattliv i Bangkok

Nattliv i Bangkok

Bangkok har, som en metropol värd namnet bör, ett mångsidigt utbud vad gäller nattliv. Barer, discos, klubbar, lounger etc. i alla klasser, för alla smaker och framför allt alla dagar. Det finns flera tjusiga ”hål-i-väggen-barer”, så som Cheap Charlies på Sukhumvit Soi 11, som består av bara en husvägg med bardisk.

Bed Supperclub, även det på Sukhumvit Soi 11, är ett lite större och väldigt populärt ställe. Trendigt inhyst i ett ufoliknande utrymme finns bar- respektive restaurangdel, vilka bägge tjänar som klubb senare mot kvällen. Lite dyrare men helt klart värt ett besök.

För livemusik finns Concept CM2, på Siam Square, Soi 2, och Spasso, på 494 Ratchdamri Road. Den senare erbjuder ofta latinamerikanska artister. Saxophone Club är ytterligare ett ställe för livemusik. Här spelar begåvade jazz-, blues- och rockmusiker varje kväll.

Det måhända kändaste stället i staden heter Sirocco Skybar & Distil, ligger på 1055 Silom Road, inhyst högst upp på taket av State Tower med en fantastisk utsikt. Med populariteten har stället dock förvandlats till något av en turistattraktion. Klä dig anständigt om du vill bli insläppt.

Vill du ha pubstuket, även i Bangkok, så är The Londoner ett utmärkt alternativ. Här, vid hörnet av Sukhumvit Road och Soi 33, kan du välja och vraka mellan ölsorter, äta brittisk pubmat och se sport på tv.

Om du vill dansa är Tapas, på Silom Soi 4, rekommenderat. House och hiphop i tight lokal ger bra stämning. Hela gatan kantas för övrigt av riktigt bra klubbar.