Hem » Hotell Bangkok » Mellanklass Hotell

Mellanklass Hotell
På ett mellanklasshotell i Bangkok får du betala mellan 200 - 600 kr natten för ett dubbelrum under högsäsong. Oftast ingår frukostbuffé i priset. Var uppmärksam på att det kan tillkomma skatter på upp till 17 % på priset för rummet. Fråga alltid innan du checkar in om alla skatter och avgifter ingår i priset.

Kan du tänka dig att bo i utkanten av huvudstaden eller kanske i närheten av flygplatsen sjunker priserna till dryga hundralappen för motsvarande standard och service. På ett mellanklasshotell kan du förvänta dig att hotellet har en egen restaurang, spa och/eller pool samt dygnet runt-service i lobbyn. Personalen är ofta flerspråkig för att kunna vara till hjälp på bästa sätt.

Det är inget problem att vänta med att boka hotell tills det att du är på plats i Bangkok. Det finns turistinformation på flygplatsen som kan tipsa om trevliga hotell men det är bra att ha en god uppfattning om vad du är ute efter innan du landar. Utnyttja tiden på planet till att kika i din resehandbok där det ofta finns goda tips om mellanklasshotell.

Utbudet av tre- och fyrstjärniga hotell är högt i Bangkok och konkurrensen är stenhård. Ett resultat av den här kampen om turisterna är att många av hotellen för en mild form av falsk marknadsföring. För att få en god uppfattning om hotellets egentliga standard och utbud är ett hett tips att läsa gästrecensioner som du finner på internet. Många gånger framstår hotellet som lite mer exklusivt än vad det egentligen är.