Hem » Hotell Bangkok » Lyxiga Hotell

Lyxiga Hotell
Sky bar, spa, gourmetrestaurang och fullängdspooler är några smakprov av vad du kan förvänta dig av ett lyxhotell i Bangkok. Ett dubbelrum på några av Asiens lyxigaste hotell kostar från 600 kr och uppåt, så även om du reser med en begränsad budget kan du unna dig några dagar av lyx på resan. Tänk på att frukost inte alltid är inkluderat i priset. För att vara säker på vilka kostnader som tillkommer priset på rummet så fråga alltid innan du checkar in.

De större lyxhotellkedjorna som Hilton, Four Seasons och Sheraton har satt sina spår i den thailändska huvudstaden men utbudet sträcker sig mycket längre än så. Flera hotell med typisk asiatisk prägel har dykt upp de senaste decennierna och konkurrerar om gästerna. Större delen av de lyxigaste hotellen ligger centralt i Bangkok vilket gör att det är korta taxifärder till den bästa shoppingen och sevärdheterna eller till och med promenadavstånd för dem som föredrar det.

Hotellpersonalen står till din tjänst dygnet runt och hjälper gladeligen till med det mesta du begär. Vill du ha hjälp med att arrangera dagsturer eller boka biljetter till föreställningar i stan kan hotellpersonalen hjälpa till med detta. Flera hotell har även samarbete med lokala researrangörer så de kan erbjuda egna upplevelsepaket som en tur till ”den flytande marknaden”, gamla stan eller varför inte Safari World utanför Bangkok.

Lyxhotellen kan du oftast boka på plats, men var gärna förberedd med ett par alternativ så du vet vart du ska åka från flygplatsen. Vill du boka i förväg görs detta bäst via hotellets hemsida eller med hjälp av en resebyrå. Väljer du att boka genom en resebyrå tillkommer serviceavgifter.