Hem » Hotell Bangkok » Billiga Hotell

Billiga Hotell
I svenska mått mätt är ett billigt hotell i Bangkok ett mellanklasshotell för thailändarna. Du kan få ett dubbelrum på ett 3-stjärnigt hotell under högsäsongen för 200 kr och uppåt. Det är alltså billigare än vad det kostar att bo på vandrarhem i Sverige. Då kan man ju fråga sig vad man får för 200 - 300 kr i Bangkok. Jo, du får ett hotell med restaurang, pool och internetuppkoppling, det vill säga nära på högre standard än många 3-stjärniga hotell i Europa.

Thailand lever på sin turism och konkurrensen är stenhård mellan de olika hotellen och det påverkar klart priser och hur mycket du får för pengarna. Om du nu vill resa otroligt billigt så är det en klar möjlighet. Hotellrum finns även för under hundralappen men då kan du inte förvänta dig varken varmt vatten, en västerländsk toalett eller luftkondition på rummet.

När du ändå är i Thailand så har du världens möjlighet att unna dig lite lyx även om du vill resa billigt. Genom att vara lite påläst och kikat in utbudet av billigare hotell på internet så kan du hitta riktiga kap. Bangkok är en stor stad men kollektivtrafiken är otroligt imponerande och att åka taxi är billigt så du behöver inte bo i centrum vilket göra att du kan komma ner i pris för hotellet. Att pruta är inte fel i Thailand och det gäller även boendet så har du lite skinn på näsan och vill få ett bra pris så är det värt att prova.